Voor de kleuters van de eerste, tweede en derde kleuterklas op zaterdagvoormiddag

We nemen kleuters van 1ste en 2de kleuterklas mee via Ballie’s beweegverhalen. Elke les start met een nieuw avontuur van Mascotte Balthazar. De bal staat centraal in al zijn vormen en kleuren. Plezier beleven aan bewegen is onze basisvoorwaarde om aan sport te kunnen doen op deze leeftijd.

 

Vanaf de 3de kleuterklas krijgen de kleuters 5 sporten aangeboden in een niet-competitieve, stressvrije en speelse vorm. We volgen hier het Little Ball Village sportspeeltuinprincipe waarbij ze de nodige motorische vaardigheden ervaren die aan de basis liggen van elke balsport.

 

Doel is de sportclub van hun hart te vinden op basis van de eigen ervaring.

Via onze interne LBV app geven de kleuters hun interesse door voor elke sport. De kleutersportlesgever geeft een beoordeling op basis van enthousiasme. Het eindresultaat is een gepersonaliseerd ‘interessebord. Zo krijgen de kleuters een duidelijk beeld welke sportclub hun voorkeur uitdraagt in het eerste leerjaar.

 

Na het Little Ball Village traject komt de kleuter voorbereid aan de startlijn van de sportclub in het eerste leerjaar.

Meer info? Klik hier

 

Sportkampen voor kleuters tijdens de vakanties

Kleuters only 

We kiezen ervoor om enkel te werken met kleuters. Op deze manier kunnen we ons specialiseren en kunnen onze uitgewerkte activiteiten nog meer gedifferentieerd worden op leeftijd. Tijdens onze Little Ball Camps hebben we niet 1 groep kleuters maar passen we ons aan op maat van de leeftijd van uw kind. Mama/papa hoeft dus niet te vrezen dat hun kleine spruit omver zal gelopen worden tijdens de activiteiten. 

Geen massa

We gaan voor kleinschalige kampjes met maximum 30 kleuters. Hoe minder kinderen, hoe hoger de kwaliteit, hoe meer aandacht uw kleuter kan genieten.

Kleuterjuf als de perfecte match

Ze doen zich wel eens stoer voor maar we beseffen dat kleuters nog kleine kinderen zijn die de nodige aandacht vereisen. Daarom kiezen we er tijdens de Little Ball Camps voor om met gediplomeerde kleuterjuffen te werken. Hun zorg, inlevingsvermogen en enthousiasme zorgt voor de perfecte match.

 

Meer info? Klik hier