Opschorting van de lessen : update 8

Beste ouders

Vandaag een korte update :

1. Inschrijvingen week 3 : 30 maart t.e.m. 3 april 2020

Vanaf vandaag kunt u weer inschrijven voor de opvang van 30 maart t.e.m. 3 april. We sluiten de inschrijvingen vrijdag 27 maart as. af om 12:00.  Ga dus zo snel mogelijk aan de slag. Ook deze week is de opvang enkel voor de kinderen van de ouders die onder de regeling “cruciale sectoren” vallen.  Voor ieder kind dient apart ingeschreven te worden (er dienen officiële lijsten opgemaakt te worden).

Klik hier om in te schrijven voor de opvang voor KLEUTERS

Klik hier om in te schrijven voor de opvang voor de LAGERE AFDELING

2. Wat met de paasvakantie?

Er was deze morgen overleg met de gemeentelijke diensten en alle directies uit Maarkedal.  De eerstvolgende dagen proberen we een opvang te regelen voor dezelfde kinderen (kinderen van de ouders die onder de regeling “cruciale sectoren” vallen.).  Andere kinderen zullen niet toegelaten worden.  Later meer info hierover.  Ook de gemeente zal, indien nodig, om bewijzen van de werkgever vragen.

Met vriendelijke groet

Stan De Wolf