Opschorting van de lessen : update 7

Beste ouders

We zijn een week onderweg; iedereen is inmiddels voornamelijk op zichzelf/op zijn gezin aangewezen. We blijven steeds heel erg benieuwd hoe het met jullie gaat. Sommige kinderen hebben we ‘gezien’ via een foto, filmpje of middels chat via hangout.

We horen dat het wennen is, sowieso het thuis zijn, de andere dagindeling, nieuwe afspraken en regels. Het heeft enorme impact op jullie gezinnen. We hebben berichtjes ontvangen dat het soms goed gaat, maar soms ook niet meevalt om het thuisonderwijs vorm te geven. En dat vinden wij heel begrijpelijk. 

Weet dat wij te bereiken zijn om mee te denken als het niet lukt of als er nog vragen of problemen zijn. U kunt ook bij ons terecht mocht er een tekort zijn aan laptops,  tablets, … Schroom niet om contact op te nemen met de klastitularis. Wij horen graag van jullie, als het goed gaat, maar ook als het wat minder gaat!

Vandaag zijn ook alle thuistaken voor de lagere afdeling vertrokken en wordt er op de website een “Tips en tricks” opgebouwd.  Hier maken we een selectie van websites, apps, documenten die volgens ons bruikbaar zijn.  Vandaag vindt u al tips rond “Lezen en luisteren” via volgende link http://wordpress.omerwattez.eu/?page_id=7706 

U zal de informatie voor de thuistaken nu ook op de websites van de klassen terugvinden.  Aan de website van L3 en L4 wordt nog gewerkt, want daar zijn er problemen mee door een update. Hieronder de websites die goed draaien :

http://l1.omerwattez.be/

http://l2.omerwattez.be/

http://l5.omerwattez.be/

http://l6.omerwattez.be/

We vullen de “Tips en tricks” met mondjesmaat aan.

We willen vooral voorkomen dat u als ouder “overladen” wordt met goedbedoelde tips en door het bos de bomen niet meer ziet.