GO! Dag van de ouders! 1 juni 2023

Omer Wattez mag rekenen op een sterk team van geëngageerde ouders die dagelijks voor én achter de schermen willen helpen met het uitwerken van allerhande activiteiten, nadenken over pedagogische aspecten, mensen wil verbinden, ouders met elkaar in contact willen brengen, geld in het laatje proberen te brengen,… Kortom, SAMEN school maken waar kinderen zich goed voelen en dus met goesting naar school komen en waarbij ouders en leerkrachten samenwerken met respect voor elkaar!

Gerealiseerde projecten van dit schooljaar proberen wij op te sommen, maar ze zijn zó talrijk, dat wij er waarschijnlijk vergeten te benoemen!

#Warm onthaal #koffietafel 1ste schooldag #kaas-en wijnavond #terugkomdag voor L6 #klusjesdagen #Halloweentocht #ledenfeest #natuurspeeltuin #schoolfeest #grootouderfeest #gezond ontbijt #Olé Congé #…

Onze dankbaarheid is groot!

Klik op de poster voor het volledige album!