Mooi van mij

De leerlingen van L4, L5 en L6 zijn op zoek naar

* Helpende handen op dinsdagnamiddag 15 maart tussen 13:00 en 16:00. We zoeken mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, … die kunnen helpen bij het naaien en die aan kinderen kunnen tonen hoe ze een naald en draad dienen te gebruiken (ze geven raad, tonen, helpen en zetten elk kind zelf aan het werk). Kan je je een namiddag vrij maken en wens je graag mee te helpen in L4, L5 of L6? Geef dan als de bliksem een seintje aan meester Wim via L6@omerwattez.be (graag vóór dinsdag 8 maart).

* Versleten en gedemodeerde T-shirts, oude knopen, draad om te naaien (garen), oude kussens (formaat 35 x 35 cm) en metalen “plikkertje” om draad in naald te krijgen.

Klik hier voor de uitgebreide uitleg.

 

[shashin type=”album” id=”169″ size=”medium” crop=”n” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]

[shashin type=”album” id=”151″ size=”medium” crop=”n” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]

Onze leerlingen van L4, L5 en L6 wonnen de fietsweddenschap met MOW (www.milieufrontomerwattez.be) en werden daarvoor getrakteerd op een theaterstuk rond verkeer.  Veel enthousiasme en een leuke fietstrip naar de cultuurtempel. 

[shashin type=”album” id=”118″ size=”medium” crop=”n” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]

De leerlingen van L5 en L6 namen deel aan het minivoetbaltornooi van SVS.  Een heel leuke sportnamiddag in de regen met 2 zilveren en 1 bronzen medaille.

[shashin type=”album” id=”120″ size=”medium” crop=”n” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]

Onze leerlingen van het zesde leerjaar ontdekten in “Het Beroepenhuis” een waaier aan beroepen en informatie over studierichtingen. Vooral de technische en praktisch uitvoerende beroepen staan in de kijker. Zo worden de tieners geholpen bij een bewuste en positieve studie- of beroepskeuze.

[shashin type=”album” id=”85″ size=”medium” crop=”n” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]

Meester Simon leerde de leerlingen van L5 en L6 schaken. Geïnteresseerden kunnen op vrijdag tijdens de speeltijd schaken.

[shashin type=”album” id=”67″ size=”medium” crop=”n” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]